Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Elokuvien nettivuokraamo SF Anytime sopimukseen MGM:n ja NBC Universalin kanssa

Uutiset, Elokuvat & TV, | keskiviikkona 09.07.2008 - Toimitus

Pohjoismaiden johtava elokuvia Internetissä vuokraava yritys SF Anytime on solminut sopimuksen Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.:n (MGM) ja NBC Universal International Television Distributionin kanssa. Sopimukset takaavat SF Anytimelle video on demand -oikeudet Pohjoismaissa sekä ensi-iltaelokuviin että vanhoihin klassikoihin.

Uusiin huippuleffoihin kuuluvat mm. Denzel Washingtonin tähdittämä American Gangster ja Cate Blanchettin Elisabet: Kultainen aikakausi (NBC Universal) sekä Tom Cruisen, Robert Redfordin ja Meryl Streepin roolittama Lions for Lambs (United Artists).

-Uudet sopimukset ovat SF Anytimelle suuri harppaus eteenpäin, kertoo SF Anytimen toimitusjohtaja Jonas Dahllöf. MGM:llä ja NBC Universalilla on erittäin laaja valikoima laatuelokuvia, ja odotamme hartaasti myös tulevia uutuuksia.

Uudet sopimukset mukaan lukien SF Anytimen elokuvavalikoima kattaa loppuvuodesta 2000 elokuvaa, jotka ovat vuokrattavissa osoitteesta www.sfanytime.com ja saatavilla myös palveluntarjoajien (esim. Elisa TV) kautta.

SF Anytime on osa SF-konsernia, ja sillä on jo entuudestaan sopimukset Warner Brothersin, Walt Disney Picturesin ja 20th Century Foxin kanssa. Sopimukset NBC Universalin ja MGM:n kanssa vahvistavat SF Anytimen asemaa Pohjoismaiden johtavana video on demand -toimijana.

Lisäksi SF Anytime on pidentänyt sopimuskauttaan Regency Picturesin kanssa nelivuotiseksi. Tämä sopimus kattaa tulevat vuokraensi-illat kuten Alvin ja pikkuoravat, Jumper ja Street Kings.


Toimitus

Kommentointi

Jorma Kukko

08.08.2008

Ja tänne laitetut kommentit häviävät bittiavaruuteen jälkiä jättämättä.

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: