Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Aiheet

Uutiset, Tiedotus,

Kysely: Lehdistötiedottaminen auttaa liiketoimintaa

pe 22.09.2017 - Toimitus

Mitä asioita omassa lehdistötiedotteessa tulisi huomioida, jotta se ei päätyisi saman tien roskapostiin vaan herättäisi toimittajien huomion? Millä tavalla tiedote tulisi toimittaa perille? Entä mihin asioihin tiedotteen sisällössä kannattaisi panostaa? Koodiviidakko Oy toteutti alkukesästä yhdessä Mediaviikon kanssa toimittajakyselyn, joka suunnattiin Suomessa toimiville journalisteille ja bloggaajille. Kyselyyn vastasi yhteensä 326 toimittajaa ja media-alan ammattilaista. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Media,

STT:n toiminta uhattuna asiakaskadon takia

pe 22.09.2017 - Toimitus

Suomen Tietotoimiston jatko on uhattuna. Uutistoimiston päätoimittaja ja toimitusjohtaja Mika Pettersson toteaa sanomalehti Keskisuomalaisessa viime viikolla, että uutistoimiston tilanne on tukala. Mediamurroksen laineet ovat iskeneet STT:hen viime vuosina kovaa. Alamme todella olla niillä rajoilla, että toiminnan jatkuminen on vaakalaudalla, jos supistuksia vielä tulee, Pettersson sanoo. Syynä ongelmiin ovat asiakasmenetykset. 
Lue uutinen ▸

Kommentti1 kommenttia
Uutiset, Media,

Jouko Jokinen: Ylen uutisten jakaminen FB:ssä tulee harkintaan

to 21.09.2017 - Toimitus

Ylen päätoimittajaksi valittu Jouko Jokinen suhtautuu varauksellisesti, että Yle jakaa Facebookissa uutisiaan, koska hän näkee FB:n Ylen kilpailijana. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Media,

Ylen päätoimittajaksi valittu Jouko Jokinen: Tuotamme tarkistettua tietoa

to 21.09.2017 - Toimitus

Ylen hallitus on nimittänyt Jouko Jokisen yhtiön suomenkielisen Uutis- ja ajankohtaistoiminnan johtajaksi ja vastaavaksi toimittajaksi. Jouko Jokinen aloittaa työssään 1.12.2017 mennessä. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Markkinointi & Mainonta,

Kysely: Viestin kohdentaminen automaation etuna

to 21.09.2017 - Toimitus

Markkinoinnin automaatio kiinnostaa yrityksiä. Koodiviidakon kyselytutkimuksessa ylivoimaisesti merkittävimmäksi yksittäiseksi hyödyksi nousi viestien parempi kohdennettavuus, jonka mainitsi lähes 70% vastaajista. Myös parantunut asiakaskokemus sekä liidien parempi laatu nousivat vastauksissa voimakkaasti esille. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Internet,

Suomi digitalisaation kärkimaa

ma 18.09.2017 - Toimitus

Suomessa rakennetaan digitalisaation tueksi ekosysteemejä ja uutta liiketoimintaa – Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa keskitytään nykyisen liiketoiminnan tehostamiseen. Suomi on digitalisaatiossa Euroopan ja maailman kärkeä. Suomalaisyrityksistä 86 prosenttia on määritellyt digitalisaation yhdeksi tärkeimmistä strategisista tavoitteistaan. Hyötyjä haetaan erityisesti asiakkaiden osallistamisesta esimerkiksi digitaalisten palvelukanavien kehittämisen kautta. Kuitenkin vain 12 prosenttia yrityksistä hyödyntää tehokkaasti asiakasdataa. Tiedot käyvät ilmi Microsoftin ja PwC:n tuoreesta tutkimusraportista. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Media,

Tiedonjulkistamisen valtionpalkinto Ylen Radion Dokumenttiryhmän verkkodokumentille

pe 15.09.2017 - Toimitus

Ylen Radion Dokumenttiryhmän verkkodokumentti Sano se saameksi ja sen tekijät Katri Koivula, Niillas Holmberg, Samuli Kaipiainen, Mikko Leino ja Lille Santanen ovat saaneet tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Media,

Kaleva osti Grouponin "kopion"

pe 15.09.2017 - Toimitus

Oululainen Kaleva ostaa enemmistön paikallisten tarjousten markkinointialustaa kehittävästä Offerillasta, joka on viime vuonna toimintansa lopettaneen Grouponin raunioille perustettu uusi hanke. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Media,

Lehden lukeminen siirtyy älypuhelimeen

pe 15.09.2017 - Toimitus

Kansallinen Mediatutkimus KMT seuraa edelleen vuonna 2011 aloitettua trendiä suomalaisten käyttämistä lukuvälineistä. Painettuun lehteen tarttuu viikoittain edelleen 78 prosenttia suomalaisista ja digitaaliseen lukuvälineeseen 65 prosenttia. Digitaalisen lukemisen välineenä matkapuhelin on odotusten mukaisesti saavuttanut tietokoneen, tablettien suosion jopa hieman hiipuessa. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Media,

Sanoman isot mediabrändit pitivät asemansa

pe 15.09.2017 - Toimitus

Kansallisen mediatutkimuksen mukaan Sanoman isot mediabrändit ovat säilyttäneet asemansa vahvana ja tavoittavat miljoonayleisöt. IS on Suomen suurin uutismedia. 
Lue uutinen ▸