Radio Helsingin lähetys alkaa kuulua 1. huhtikuuta Jyväskylässä FM-taajuudella 105,2 MHz. Viiteen uuteen kaupunkiin (Jyväskylä, Joensuu, Kuopio, Lahti, Pori) laajentumisen myötä kanavan kuuluvuusalueella on 3,2 miljoonaa suomalaista.

”Haluamme herättää suomalaisten kiinnostuksen kaupunkien inspiroiviin tarinoihin ja tapahtumiin. ”, toimitusjohtaja Tanja Douglass sanoo.

Vuonna 2000 perustettu Radio Helsinki on monimuotoinen ja riippumaton kaupunkiradio, jonka toiminnan pohjana on aina ollut monipuolinen musiikki: Radio Helsinki soitti vuonna 2022 yli 30 000 eri musiikkikappaletta. Se on noin kymmenkertainen määrä muihin kanaviin verrattuna.

Kaikki Radio Helsingin kuuluvuuskaupungit 1. huhtikuuta 2023 alkaen ovat Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Tampere ja Turku. Lisäksi Radio Helsingin ohjelmat ovat kuunneltavissa on-demandina radiokanavan verkkosivuilta ja sovelluksesta ympäri maailman.

Radio Helsingin omistaa SAK-lainen Suomen Muusikkojen Liitto ry, joka pyörittää radiota Livelaboratorio Oy:n kautta.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *