Tuleva lauantai on suuri päivä turkulaisen radiokanavan, Auran Aaltojen, historiassa, sillä se nimettiin ensimmäisenä yhteistyötahona TPS:n kunniagalleriaan, Hockey Hall of Fameen.

”Olemme valtavan ylpeitä tästä kunniasta! Olemme TPS:n kanssa kulkeneet yhdessä pitkän matkan, ja kiekkolähetyksissä haluamme vaalia tätä mittavaa ja kunniakasta perinnettä”, kanavapäällikkö Taru Saine hehkuttaa.

Auran Aallot juhlistaa asiaa todellisella erikoislähetyksellä. Huomisen kotiottelun Porin Ässiä vastaan selostaa nykyinen mustavalkoinen ääni, Markku Silvennoinen, yhdessä kanavan alkuperäisen TPS-selostajan, legendaarisen J-P Jalon kanssa. Hall of Fame -lähetys alkaa kello 16.30.

Duoselostuksen lisäksi tarjolla on tuutin täydeltä suuria tunteita Auran Aaltojen ja TPS:n yhteisen matkan varrelta. Lähetyksessä kuullaan muun muassa kultafinaalien maalinauhoja ja erätauoilla lähetyksessä vierailee muita aateloituja.

TPS Hockey Hall Of Fame lanseerattiin näyttävin juhlallisuuksin Turun Palloseura ry:n perustamisen vuosipäivänä 24. lokakuuta 2015. Tällä kertaa kunniagalleriaan kutsutaan yhteensä 23 TPS-toimijaa.

TPS:n jääkiekkoliigan selostukset palasivat takaisin Auran Aalloille tämän kauden alussa.  

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *