MTV Oy ja Porin kaupunki järjestävät SuomiAreenan yhteistyössä.

MTV Oy ja Porin kaupunki järjestävät jatkossa SuomiAreenan yhdessä. SuomiAreena tiivistää yhteistyötään suomalaisten musiikkifestivaalien pioneerin Pori Jazzin kanssa.  

“Arvostamme mutkatonta yhteistyötä Porin kaupungin kanssa ja olemme todella innoissamme, että nyt yhteistyö myös Pori Jazzin kanssa tiivistyy entisestään – tämä tuo upeita uusia mahdollisuuksia. Yhdessä mahdollistamme jatkossa entistä elämyksellisempiä SuomiAreena-kohtaamisia”, kuvailee SuomiAreenan strategisesta kehityksestä MTV:llä vastaava johtaja Emmi Vainionpää. 

“Meille on tärkeää, että pystymme toteuttamaan pitkän tauon jälkeen Porissa entistä suuremman tapahtuman ja tarjoamaan yhdessä Pori Jazzin kanssa elämyksiä kävijöille sekä monipuolisia yhteistyömahdollisuuksia erilaisille tapahtuma-alan toimijoille”, jatkaa SuomiAreenan vastaava tuottaja Johanna Tonttila

“Pori Jazz ja SuomiAreena täydentävät hyvin toisiaan ja tarjoavat Poriin saapuvalle yleisölle mielenkiintoista ohjelmaa vuorokauden ympäri. Päivällä kaupungissa keskustellaan ja iltapäivästä eteenpäin kuullaan jazzia ja muuta rytmimusiikkia. Hyvin suunnitellut ohjelmat ja aikataulut palvelevat yleisöä”, sanoo Pori Jazz 66 ry:n hallituksen puheenjohtaja Kristian Vainio. 

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *