Mediaan, viestintään, tiedotukseen, mainontaan ja markkinointiin keskittyvä verkkojulkaisu Mediaviikko.fi on käynnistynyt pitkäksi venähtäneen kesätauon jälkeen. Syynä kesätaukoon oli julkaisujärjestelmän ja -alustan vaihtaminen Wordpress-pohjaiseksi ammatilliseksi ratkaisuksi.

Lukijoille uudistus tuo entistä enemmän sisältöä. Seuraamme jatkossa tiiviisti alan uutisia ja tapahtumia niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Itsenäisenä ja riippumattomana julkaisuna Mediaviikko.fi tulee tarttumaan aiheisiin objektiivisesti ja kriittisesti tarvittaessa.

Uutiset ja paljolti myös muu sisältö tulee olemaan lukijalle maksutonta. Sisältönä tulee olemaan lisäksi videot, podcastit ja webinaarit.

Koska Markkinointi&Mainonta -julkaisu on lakkautettu, Mediaviikko.fi tarjoaa erinomaisen mainos- ja markkinointikanavan tärkeään ja varsin laajaan kohderyhmään, jolla on tarve käyttää budjettiaan tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti tuotteiden ja palveluiden ostoon.

Erityisesti rekrytointifoorumina Mediaviikko.fi on jatkossa kohderyhmässään paras tarjolla oleva kanava Suomessa.

Kiitän lukijoita ja toivon, että seuraatte ja kommentoitte Mediaviikko.fi:n sisältöä ahkerasti.

Paavo Vasala

Kustantaja

paavo.vasala@mediaviikko.fi

0500586737

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *