Amerikkalainen ohjelmistotalo Intuit ostaa ilmaiseen peruskäyttöön nojaavan sähköpostimarkkinoinnin teknologiayritys Mailchimpin, joka on myös Suomessa varsin yleinen. Kauppahinta on peräti 12 miljardia dollaria. Mailchimp on huippukannattava ja kasvaa edelleen voimakkaasti.

Intuit (Nasdaq: INTU) on laajentunut yritysostoilla reippaasti. Sen ostoslistalla on ollut mm. TurboTax, QuickBooks, Mint ja Credit Karma.

Mailchimpin liikevaihto oli vuonna 2020 kaikkiaan 800 miljoonaa dollaria ja kasvanut 20 prosenttia vuodessa. Yhtiö tuotti voittoa viime vuonna 250 miljoonaa dollaria. Puolet yhtiön liikevaihdosta tulee USA:n ulkopuolelta. Yhtiöllä on tuhat työntekijää, joten myynti työntekijää kohden on jopa ennätykselliset 800.000 dollaria.

Lisää https://www.businesswire.com/news/home/20210913005806/en/Intuit-to-Acquire-Mailchimpä

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *