Päätoimittajalta odotan pelkäämätöntä asennetta tarttua kiinnostaviin ja polttaviinkin aiheisiin. Sisältönä ovat uutisjuttujen, kolumnien ja blogien lisäksi videot tallenteina ja livenä sekä podcastit.

Päätoimittajan asuinpaikka/työpiste voi sijaita Suomessa missä tahansa, koska verkkomediaa voi toimittaa etänä.

Avattavat verkkomediat ovat Uutishelsinki.fi, Uutistampere.fi, Uutisturku.fi sekä Oulunuutiset.fi, joka on toiminut pilottina jonkin aikaa. Sisältöön tulee feedinä myös tärkeimmät STT:n uutiset kuvineen.

Kustantajana toimii Wasala Publishing, jonka omistaa kokenut media- ja viestintäalan yrittäjä Paavo Vasala, YTM. https://www.linkedin.com/in/paavovasala/

Hakemus: paavo.vasala@wasala.fi, p. 0500586737

Toimittajia ja avustajia haetaan

Uutishelsinki.fi, Uutistampere.fi, Uutisturku.fi ja Oulunuutiset.fi etsivät myös toimittajia ja avustajia, jotka toimivat sopimus- ja palkkiopohjaisesti etänä.  Edellytämme monipuolista näkemystä yhteiskunnasta ja kovaa motivaatiota tehdä journalistisesti kunnianhimoisia juttuja sekä ottaa uutiskuvia kännykällä ja kameralla. Myös uutisvideoiden ja haastattelujen tekeminen kännykällä on yksi työtehtävistä. Aineistot kukin lataa julkaisujärjestelmään itsenäisesti.

Tarjoamme julkaisutilaa myös bloggareille ja kolumnisteille. Ota yhteyttä!

Lähetä hakemus ja juttunäyte: paavo.vasala@wasala.fi, p.0500 586737