Katri Makkonen, VTM, on pitkän linjan palkittu journalisti ja viestinnän ammattilainen. Makkonen siirtyy Milttonille Yleisradion A-studion juontajan tehtävästä. Vuosina 2013–2019 Makkonen toimi tasavallan presidentin viestintäpäällikkönä. Sitä ennen hän työskenteli Yleisradiossa muun muassa ulkomaantoimittajana, Kaukoidän kirjeenvaihtajana ja A-studion toimitussihteerinä. Työstään Kiinan kirjeenvaihtajana hänelle myönnettiin vuoden 2008 Bonnierin suuri journalistipalkinto. Milttonilla Makkonen täydentää yrityksen kasvavaa asiantuntijajoukkoa laajalla mediakentän ja yhteiskunnan ymmärryksellään.

”Siirryn katsomaan ja vaikuttamaan yhteiskuntaan minulle aivan uudesta kulmasta. Tulevaisuus on sumea ja näkymän kirkastamiseen tarvitaan kaikkia toimijoita. Siksi on entistä tärkeämpää, että yritykset ja organisaatiot ovat avoimesti mukana yhteiskunnallisessa keskustelussa. Tarvitaan vastuullisia, rakentavia ja rohkeitakin avauksia. On hienoa päästä luomaan edellytyksiä tälle keskustelulle osana Milttonin vahvaa tiimiä”, Makkonen sanoo.

Miltton Groupin perustaja ja toimitusjohtaja Mathias Järnström näkee koronan ravistelemassa vuodessa mahdollisuuksia kasvuun ja uudistumiseen.

”Katrin saaminen mukaan Milttonin tarinaan on tulevaisuutemme rakentamiselle ja kasvulle äärimmäisen hieno juttu. Hänen tuomansa näkemyksen ja osaamisen ansiosta pystymme auttamaan entistä laajemmin asiakkaitamme sekä tuomaan näkyväksi sitä muutosta ja uudistumista, jota suomalaiselta yhteiskunnalta ja elinkeinoelämältä nyt vaaditaan”, Järnström toteaa.

Tilikaudella 2019 Miltton Groupin liikevaihto nousi 37,5 miljoonaan euroon, josta kasvua edellisvuoteen oli 22 prosenttia. Miltton on kasvanut viimeisen vuosikymmenen aikana keskimäärin 20–30 prosentin vuosivauhtia laajentamalla palveluitaan viestinnästä vaikuttamisen, markkinoinnin ja johtamisen ympärille.

”Tämä vuosi jää koronan myötä historiaan kylmänä suihkuna, joka herätti koko toimialan muutoksen herkkyyteen ja nopeuteen. Tulevaisuudessa ne toimijat, jotka säilyttävät luovuuden sekä uudistumiskyvyn synnyttää uusia palveluita ja toimintatapoja, pärjäävät epävarmuudenkin keskellä. Me uskomme kasvuun ja siksi on tärkeää, että Katrin kaltaisten huippuosaajien rekrytointi sekä investoinnit uusiin palveluihin jatkuvat”, Järnström jatkaa.

Katso Katri Makkosen haastattelu, kun hän tuli Yleen vuonna 2019.