“Pikku Kakkosen Eskari -sovellus syntyy huipputiimin, oivallisten yhteistyökumppanien ja eskari-ikäisten lasten kanssa yhteistyössä. On ollut ilo seurata, kuinka lapset löytävät Eskari-sovelluksen pelimaailmojen mahdollistaman kokeilun kautta oivaltamisen riemun ja innostuksen erilaisiin sisältöihin”, iloitsee Pikku Kakkosen sovellustuottaja Hanna-Mari Kauhanen.

Pikku Kakkosen Eskari -sovelluksessa lapsi pääsee tällä hetkellä tutustumaan lukemiseen ja kirjoittamiseen, musiikin maailmaan ja matematiikkaan. Syksyllä 2020 hypätään hauskojen pelien avulla englannin kielen alkeisiin ja uusia aihealueita vallataan sovelluksessa jatkossakin.

Pikku Kakkonen on ollut interaktiivisen mobiilileikin asialla pian kymmenen vuotta. Palkinnon perusteluissa Pikku Kakkosen Eskari -sovellusta kiiteltiin vahvan kotimaisen lasten brändin laajentumisesta alle kouluikäisille suunnattujen vuorovaikutteisten digitaalisten leikkien palveluun.

The Finnish Game Awards on Suomen pelinkehittäjien ja Neogames Finland -nimisen pelialan yhdistyksen järjestämä vuotuinen palkintogaala, jossa palkitaan vuoden parhaita kotimaisia pelejä. Palkinnot jaettiin virtuaaligaalassa 18. elokuuta 2020.