Tomi Lindblomin isännöimän Koronastudion ensimmäinen lähetys nähdään torstaina 2.4. klo 14.00–15.00. Ylen ajankohtaisohjelmista tuttu Sanna Ukkola aloittaa keskiviikkona 8.4. tunnin pituisen Koronaliven, joka lähetetään arkisin klo 16.00 alkaen. Samassa yhteydessä AlfaTV:n ohjelma-aikaa laajennetaan antenniverkossa, jossa ohjelmat näkyvät nyt aamusta alkaen klo 9.00-22.00 välillä.

— Koronastudiossa kuullaan pandemiaa koskevat tuoreimmat uutiset Suomesta ja muualta maailmasta. Tämän lisäksi katsojat voivat lähettää ohjelmaan kysymyksiä, joita käsitellään yhdessä asiantuntijavieraiden kanssa, sanoo Tomi Lindblom.

Yleisökysymykset ohjelmaan voi lähettää osoitteella koronastudio@alfatv.fi.

Sanna Ukkola lupaa, että Koronalive kertoo kaiken koronasta. Ohjelmassa seurataan päivittäin pandemian etenemistä ja etsitään ratkaisuja siihen, miten selättää yhteiskuntaa kohdannut katastrofi.

— Suomea uhkaava pandemia muuttaa yhteiskuntaa perustavalla tavalla. Ohjelmassa pohditaan, miten meidän pitäisi valmistautua siihen ja miten muutokset vaikuttavat kaikkien suomalaisten arkeen, sanoo Sanna Ukkola.

AlfaTV:n ohjelma-ajan laajentuminen koskee myös kaapelitalouksia, jossa ohjelmat näkyvät klo 9.00–22.00 välillä ja uusintana illalla ja yöllä klo 22.00–09.00 välisenä aikana.