Scandic on Pohjoismaiden suurin hotellioperaattori, jolla on toiminnassa 280 hotellia kuudessa maassa. Kasvuvuosien jälkeen Scandic on nyt muuttamassamediatoimistotoimintojaan saavuttaakseen laajuutta ja tehokkuutta kaikilla markkinoilla ja lisäämällä fokusta digitaalisissa kanavissa.

OMD tukee Scandicin tarpeita kehittää digitaalista, holistista, nopeampaa ja kustannustehokasta brändinrakennusta kaikilla markkinoilla.
”Scandicin tavoitteena on edelleen kehittää vahvasti asiakaskokemusta, ja tässä olennaisessa osassa on kyky viestiä asiakkaille personoidusti.
OMD:n valintaa puolsivat heidän keskitetyt toimintamallinsa sekä vahvat paikalliset tiimit yhdistettynä tietotaitoon digitaalisessa asiakaspolussa ja laajamittaisen personoinnin ymmärrykseen”, kertoo Anja Sadock, Head of Marketing, Scandic Hotels Group.