“TV2:lla on pitkät perinteet ja se on Suomen suurimpia kanavia. Olen varma, että TV2:lla on edessään myös loistava tulevaisuus. Olen ylpeä ja innoissani päästessäni mukaan kehittämään upeaa tv-kanavaa”, Ikonen sanoo.

Kanavapäällikön vastuulla on TV2:n strateginen suunnittelu ja asiakkuus, ohjelmistojen rakentaminen ja julkaisu.

Sasha Ikonen aloitti tv-uransa MTV3:ssa edeten toimittajasta suurten urheilusisältöjen vastuutuottajaksi. Siirryttyään Yleen Ikonen on vetänyt toimituspäällikkönä niin urheilun uutistoimintaa kuin tapahtumalähetyksiäkin. Hän on vastannut muun muassa viisien viimeisten yleisurheilun arvokisojen tuotannosta, mukaan lukien juuri päättyneet Dohan MM-kisat.

“Sasha on kokenut median ammattilainen. Urheilun iso näyttämö Yle TV2 saa hänestä näkemyksellisen vetäjän, kun edessä häämöttävät muun muassa jalkapallon EM-kisat ja Tokion olympialaiset. Muita sisältöjä unohtamatta”, iloitsee julkaisupäällikkö Petri Jauhiainen.

Yle TV2 on urheilun, viihteen ja lasten kanava. Tällä hetkellä TV2 on Suomen kolmanneksi katsotuin TV-kanava.