Inc.5000 Europe listaa vuosittain Euroopan nopeimmin kasvavat yksityiset osakeyhtiöt. Listauksessa yhtiön kasvun mittarina käytetään liikevaihdon kasvua viimeisen kolmen vuoden ajalta. Inc.5000 –listaus tehdään tänä vuonna neljättä kertaa ja Koodiviidakko on sijoittunut listalle kolmesti, tänä vuonna sijalle 3367.

Oulussa vuonna 2005 perustettu Koodiviidakko on kasvanut nopeasti ja työllistää tällä hetkellä 230 digiviestinnän ja ohjelmoinnin ammattilaista. Vuoden 2017 aikana yhtiö palkkasi lähes sata uutta työntekijää ja aikoo kuluvan vuoden aikana rekrytoida kymmeniä uusia työntekijöitä. Vaikka valtaosa työntekijöistä työskentelee yhtiön pääkonttorilla Oulussa, tekee yhtiö yhä enenevässä määrin rekrytointeja myös ulkomaan toimipisteisiin, sillä se on viime vuosina investoinut voimakkaasti kasvuun Suomen ulkopuolella.

Koodiviidakko on neljässä vuodessa avannut kuusi uutta toimistoa, jotka sijaitsevat Tukholmassa, Pariisissa, Hampurissa, Münchenissä, Hongkongissa ja Dubaissa. Seuraavan kahden vuoden aikana yhtiön tavoitteena on vahvistaa asemaansa entisestään Pohjois- ja Keski-Euroopan, Aasian ja Lähi-Idän markkina-alueilla, ja nousta valituilla alueilla ketterän markkinointiteknologian avaintoimittajaksi. Ulkomailla yhtiö toimii Liana Technologies -brändinimellä.

”Koodiviidakon sijoittuminen kasvulistalle kolmatta kertaa peräkkäin kertoo pitkäjänteisestä työstä, jota teemme asiakkaidemme kanssa. Olemme onnistuneet luomaan työkaluja, joiden avulla asiakkaamme saavat digitaalisesta markkinointiviestinnästä loistavia tuloksia”, kertoo Koodiviidakon toimitusjohtaja Samuli Tursas.

Yhtiö on menestynyt erinomaisesti myös muissa listauksissa ja kilpailuissa. Koodiviidakko on sijoittunut nyt jo kahdeksatta vuonna peräkkäin Suomen nopeimmin kasvavien teknologiayritysten joukkoon Deloitte Technology Fast 50 Finland –listalle. Yhtiö on yksi kansallisista finalisteista