– Fatim tuo tiimiimme monipuolista yhteiskunnallisen kampanjoinnin ja vaikuttamisen kokemusta. Perinteisen vaikuttamisen lisäksi konsulteiltamme odotetaan entistä enemmän näkemystä yhteiskunnallisen toimintaympäristön muutoksista ja yritysten roolista muuttuvassa yhteiskunnassa. Fatim on energinen ja rohkea persoona, joka on kiinnostunut yritysten roolista yhteiskunnan kehittäjinä sekä uusien ratkaisujen tarjoajina, toteaa Clarisse Berggårdh, Pohjoisranta Burson-Marstellerin toimitusjohtaja.

Opiskelija- ja nuorisojärjestötaustansa ansiosta Fatimilla on laajat verkostot Suomen poliittisessa järjestelmässä ja kansalaisyhteiskunnassa. Ennen siirtymistään SYL:n asiantuntijatehtäviin Fatim on työskennellyt alakoulun luokanopettajana, hallituksen jäsenenä Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnassa ja Suomen Lukiolaisten Liitossa sekä asiakaspalvelutehtävissä eri yrityksissä. Vapaaehtoistaustaa Fatimilla on muun muassa Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi ry:n kansainvälisten asioiden jaostosta, Euroopan nuorisofoorumista ja toisen asteen opiskelijoiden eurooppalaisesta kattojärjestöstä OBESSU:sta.