Vuoden 2017 tulokkaat ovat AV Plus, Duck Tales, Elmo, Fab, Forbes Suomi, JunioriTieto, Kauniit kodit GALLERIA, Kellolehti, Krypto Jänis, Leijonan hauska ristikkokirja, OMjooga, Rakkaudella Vege, Riders Magazine, Suomu/Fena, Turvallinen Koti, Unelmien Käsityöt ja Vegaanikeittiö.

Ainoana ammatti- ja järjestölehtenä mukana on Muoti- ja vaatealan lehti Fab. Talouslehtiä edustaa Forbes Suomi.

Aikakauslehdeksi lasketaan lehti, joka ilmestyy säännöllisesti vähintään kerran vuodessa. Mainosten osuus ei aikakauslehdessä ylitä toimituksellisen sisällön osuutta. Lehti voi painettuna olla kooltaan, muodoltaan ja painomateriaaliltaan millainen tahansa ja digitaalisena luettavissa millä laitteella tahansa.

Dagmar Oy kerää Aikakausmedialle neljännesvuosittain tiedot uusista lehdistä. 

Aikakauslehtinimikkeiden määrä oli Kansalliskirjaston Vapaakappaletoimiston viimeisimmän tilaston (2016) mukaan 3581. Vuonna 2016 lanseerattiin 30 uutta aikakauslehtinimikettä.