Suomeen tuli yhteensä kymmenen shortlistausta, joista peräti puolet eli viisi finaalipaikkaa TBWAHelsingin asiakkailleen suunnittelemille töille.

Kymmenen finaalipaikkaa poiki yhteensä kuusi pronssipalkintoa viidelle työlle. Näistä kolme matkaa Fredalle TBWAHelsingin palkintohyllylle.

TBWAHelsingin Poliisille suunnittelema Violence Stopping Outdoor -ulkomainoskampanja sai palkinnot Media-kategoriassa Use of Outdoor- ja Public Sector -sarjoissa. Creative Data -kategorian finaalissa ollut Nesteelle suunniteltu EduCycle – Climate Change Gamified -peli sai niin ikään pronssia.

Palkittujen töiden lisäksi shortlistalle TBWA:n töistä ylsivät Helsingin Sanomille suunnitellut Make Sure You’re Sure – The Greeting Film Craft -kategorian Editing-sarjassa sekä The Art of Journalism Design-kategoriassa.