Sanomalehtien Liiton paikallislehtijaosto, Paikallislehtien Päätoimittajayhdistys ja Suomen Paikallismediat Oy jakavat valtakunnallisen Antti-patsaan vuosittain Antin päivänä tunnustuksena yhteisölle, joka on toiminnallaan edistänyt paikallislehdille tärkeitä arvoja. Suomen Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen vastaanotti Antti-patsaan 30.11. Helsingissä.

Suomen Yrittäjät ry ja sen yli 400 paikallisyhdistystä eri puolilla Suomea ovat paikallislehtien tärkeitä kumppaneita. Yhteistyötä tehdään säännöllisesti ja pitkäjänteisesti. Yrittäjäjärjestö ja yrittäjät ovat paikallislehdille paitsi ehtymättömiä juttuaiheiden lähteitä myös tärkeitä mainostajia.

Valtakunnallisen Antti-patsaan lisäksi paikallislehdet ja paikallislehtien ryhmät jakavat alueillaan maakunnallisia ja paikallisia Antti-patsaita tunnustukseksi paikallislehtien hyväksi tehdystä työstä.