Makujakauppa.fi on verkkokauppa, josta ruonlaitosta ja leivonnasta kiinnostuneet löytävät tuotteita keittiöön, ruoanlaittoon, leivontaan ja kattaukseen.

”Makujakauppa.fi täydentää mielenkiintoisella tavalla MTV:n ruokaan liittyvän reseptiikka-, video- ja artikkelikattauksen. Kohtaamme ruuasta kiinnostuneet katsojat nyt myös asiakkaina makujakauppa.fi:ssä. Yhteistyö Adlibriksen kanssa on sujunut erittäin hyvin ja tulemme myös jatkossa katsomaan yhteispohjoismaisia yhteistyömahdollisuuksia konsernimme sisältä”, sanoo MTV:n digitaalisen liiketoiminnan suunnittelujohtaja Pasi Raassina.

Makujakauppa.fi tarjoaa laajan valikoiman tuotemerkkejä, kuten Fiskars, Iittala, Marimekko, Eva Solo, Victorinox, Stelton, House Doctor, Electrolux, Jamie Oliver, Sodastream ja Dualit.

”Kökets Favoriter, makujakauppa.fi:n ruotsalainen sisarsivusto avattiin kaksi vuotta sitten. Alalla on Suomessa tällä hetkellä hyvin vähän kilpailua ja tämän vuoksi näemmekin kokeneena verkkokaupan toimijana suuren mahdollisuuden soveltaa toimivaksi havaittu konsepti markkinoiden houkuttelevimmalla keittiö- ja leivontatarviketuotetarjonnalla nyt Suomessa”, toteaa Kökets Favoriterin toimitusjohtaja Sofia Söderqvist.