Marc Duijndam raportoi Sanoman toimitusjohtaja Susan Duinhovenille ja hänestä tulee Sanoman johtoryhmän jäsen.

Marc Duijndam työskentelee hetkellä Fundan toimitusjohtajana. Funda on Hollannin suurin asuntomyynnin verkkopalvelu. Sitä ennen hän työskenteli Googlella Benelux-alueen maajohtajana, LinkedInin Euroopan johdon neuvonantajana sekä eri mediayhtiöissä kaupallisissa tehtävissä. Marc Duijndam on myös hallituksen jäsenenä online-yhtiöissä Vonq, Inshared, Relay42 sekä Holland Venture.

“Odotan kovasti työskentelyä Sanomalla. Sanoman suosituista ja tunnetuista brändeistä koostuva laaja tarjooma antaa hyvän pohjan laajentaa monikanavaisia ratkaisuja entisestään. Olen työskennellyt pitkään puhtaasti online-tuotteiden parissa ja olen erittäin innostunut päästessäni vastaamaan laajemmasta ja monipuolisemmasta liiketoimintakokonaisuudesta”, sanoo Marc Duijndam.

”Marcin vahva kokemus onlinesta ja kaupallisesta mediasta antaa hänelle erittäin hyvät valmiudet viedä eteenpäin Sanoman menestyksekästä strategiaa Hollannin ja Belgian markkinoilla. Hänen kokemuksensa sopii erinomaisesti vahvojen online-palvelujemme kuten NU.nl:n ja Fashionchickin kasvattamiseen sekä datakyvykkyytemme pohjalta kiihdyttämään muiden mediabrändien monikanavaista kehitystä. Marc on myös osoittanut kykynsä tiimien kehittäjänä ja sparraajana. Se luo osaltaan uusia innostavia mahdollisuuksia henkilöstöllemme sekä auttaa pitämään parhaat mediakyvyt palveluksessamme ja houkuttelemaan uusia”, sanoo Sanoman toimitusjohtaja Susan Duinhoven.