Yhtiön perustajista Ville Toriseva ja Kari Tervonen jatkavat osakkaina yrityksessä. Ville Toriseva jatkaa CEO Helsingin toimitusjohtajana ja Kari Tervonen strategiajohtajana.

Allerin markkinointipalvelut kattavat nyt koko markkinoinnin arvoketjun: datan ja analyysit, strategian, luovan suunnittelun, sisältömarkkinoinnin ja nykyaikaiset mediatoimistopalvelut.

”Tulevaisuuden markkinointi on älykkäämpää ja vaatii myös toimistoilta aivan uudenlaista toimintatapaa. CEO Helsingin saaminen mukaan markkinointipalvelukokonaisuuteemme vahvistaa kykyämme palvella ja kiihdyttää asiakkaidemme muutosta kohti tulevaa, älykkäämpää markkinointia. CEO Helsingin huipputiimi tuo loistavan lisän kykyymme palvella asiakkaiden strategista päätöksentekoa – ei vain markkinointiviestinnän, vaan myös tarjoaman, jakelun ja kaupallistamisen suhteen”, kommentoi Allerin b2b-liiketoiminnasta vastaava johtaja Juho Jokinen.

”Olemme määrätietoisesti muuttuneet aikakauslehtikustantajasta dataohjatun sisällön ja digitalisaation huippuosaajaksi”, toteaa Allerin Suomen konsernin toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä.

Ville Toriseva toimi keväällä 2017 Allerin tytäryhtiön Dinglen kehitysjohtajana. Kari Tervonen taas vastasi Allerin tuoreen startupin Data Refineryn brändin rakentamisesta.