Jatkossa kaikki Talouselämän sisällöt on koottu luettavaksi talouselama.fi-sivustolle, joka toimii tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimilla. Uudistuksen myötä osa sivuston artikkeleista muuttuu maksullisiksi ja on vain tilaajien luettavissa.

”Talouselämä vastaa jatkossa entistä tarkemmin lukijan tarpeeseen ymmärtää tapahtumien ja ilmiöiden syyt ja seuraukset. Monimutkaistuvassa maailmassa yhä harvempi asia on mustavalkoinen, ja asioiden taustojen ymmärtäminen auttaa niin yrityksiä kuin yksittäisiä ihmisiä tekemään parempia päätöksiä, sanoo vastaava päätoimittaja Emilia Kullas.

”Talouselämän uudistus seuraa Alma Talentin medioiden strategiaa: uskomme Alma Talentissa vahvasti maksulliseen digitaaliseen sisältöön ja laatujournalismiin. Tuomme sisällöt helposti käytettäväksi eri kanaviin, jotta asiakas voi päättää, missä muodossa sisältöjämme haluaa kuluttaa: printtinä vai digitaalisena. Talous- ja ammattisisällöt tehdään hyödyttämään lukijaa, joten lukijan on helppo mieltää ne tilauksen arvoisiksi, myös digitaalisena”, kertoo Alma Talentin toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori.

Alma Talent kehittää jatkuvasti myös uusia markkinointiratkaisuja mainostaja-asiakkailleen. Talouselämän lanseerauksen yhdessä on ensimmäistä kertaa käytössä mainosratkaisu, jossa lukija voi lunastaa itselleen ensimmäisen tilauskuukauden maksutta katsomalla LähiTapiolan mainosvideon. Lisäksi Talouselämän sivustolla otetaan käyttöön uusia sisältömarkkinoinnin ratkaisuja, jotka tuovat mainostajan sisältöjä osaksi uutisvirtaa. Mainostajan sisällöt erotetaan kuitenkin selkeällä omalla tunnuksellaan.

Talouselämä on vuonna 1938 perustettu talousmedia, joka tavoittaa viikoittain 335 000 lukijaa (KMT kevät 2017). Talouselämä kuuluu Alma Talentiin, joka julkaisee 20 talous- ja ammattimediaa Suomessa ja Ruotsissa, mm. Kauppalehteä, Talouselämää, Affärsvärldeniä, Tekniikka&Taloutta ja Tiviä.