PDX+ on kattava ja helppo järjestelmä toimeksiantojen, asiakastietojen ja markkinoinnin hallintaan. Palvelun avulla kiinteistönvälittäjät ja rakennusliikkeet voivat digitalisoida aikaa vieviä työvaiheita ja keskittyä palvelemaan asiakkaita. Järjestelmää käyttää yli 220 yritystä, 250 toimistoa ja yli 1800 käyttäjää. Kaupan mukana LKI-Asiantuntijapalvelut Oy:n työntekijät siirtyvät Oikotien palvelukseen.

”Oikotien tavoitteena on, että kysyntä ja tarjonta kohtaavat markkinoilla mahdollisimman tehokkaasti. Asuntokauppa on digitalisoitumassa kovaa vauhtia ja tämä vaatii uudenlaisia työkaluja. Autamme toimialaa ja tarjoamme täysin uudenlaisia toimintamalleja. Kaupan myötä Oikotien ja PDX:n asiakkaat saavat entistä parempaa palvelua. Kiinteistönvälittäjät saavat jatkossa kauttamme kaikki tarvitsemansa palvelut digitaalisessa muodossa ja rakennusliikkeet alan kehittyneimmän palvelukokonaisuuden”, Sanoma Digitalin liiketoimintajohtaja Marja-Leena Tuomola sanoo.

”Markkinoiden tehokkuus edellyttää myös sitä, että PDX säilyy avoimena eri medioiden ja markkinointikanavien suuntaan omistajanvaihdoksesta huolimatta. Teemme liiketoimintaa asiakkaan näkökulmasta”, Tuomola painottaa.

”PDX-ohjelmistot ovat olleet välittäjien käytössä jo yli 20 vuotta ja saamme asiakkailtamme jatkuvasti hyvää palautetta toimintojen monipuolisuudesta ja helppokäyttöisyydestä”, toteaa Jari-Pekka Hämäläinen, LKI-Asiantuntijapalvelut Oy:n pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja.