Video kasvaa jatkuvasti tärkeämmäksi viestinnän muodoksi. Videoiden lisäksi entistä enemmän kysyntää on myös palvelumuotoilulle. 

Tervonen tulee Sourceen Sanomalta, jossa johti viimeiset neljä vuotta Sanoman in-house-tuotantoyhtiötä Creative Studiota. Sitä ennen Tervonen vastasi Nelosen uutisten visuaalisesta ilmeestä ja kuvallisesta kerronnasta yli 10 vuoden ajan.

“Nykyisin halutaan saada kaikki palvelut samalta luukulta ja Creative Studio auttoi asiakkaita tuottamalla oivaltavaa videosisältöä sekä mediakampanjoihin että asiakkaiden omiin kanaviin. Nyt sama työ jatkuu Sourcella entistä kovemmalla tahdilla huipputiimin kanssa ja voimme tarjota paljon muitakin viestinnän mahdollisuuksia”, Tervonen kertoo.

Tervosen vahva journalistinen tausta auttaa ymmärtämään asiakasta ja kertomaan asiakasyrityksistä ja näiden palveluista faktoihin perustuvia, mutta inhimillisiä ja koskettavia tarinoita. Tämän päivän tarinankerronta vaatii nopeaa toimintaa ja viestin muotoilemista moneen kanavaan ja Tervosen uutistausta tukee tätä tarvetta.