Tarjolla Spotifyssä on 11 Ylen podcast-sarjaa ja radio-ohjelmaa. Kattaus vaihtelee Jukka Lindströmin luotsaamasta keskusteluohjelma Noin viikon radiosta maailman ja tieteen tilaa tutkivaan Tiedeykköseen. Mukana on myös Antti Holman käsikirjoittama ja näyttelemä radioparodia Radio Sodoma. Tätä kesän hittisarjaa on kuunneltu kesäkuun alusta lähtien Yle Areenassa jo yli 30 000 kertaa.

Ylen sisällöt löytyvät Spotifyn sovelluksesta kirjoittamalla hakukenttään “Yle”.

Yle laajentaa audiotarjontaansa verkossa

Yle pyrkii siihen, että kaikenikäiset käyttäjät löytäisivät heille suunnatut sisällöt helpommin eri laitteilla ja sisältöjen tavoittavuus olisi paras mahdollinen.

“Kehitämme palvelujamme ja käytämme tässä myös Ylen ulkopuolisia alustoja. Uskon, että yhteistyö Spotifyn kanssa on erinomainen avaus kuuntelijoillemme”, sanoo Ylen strategiapäällikkö Jari Lahti.

Kaikki Ylen podcast-sarjat ovat kuunneltavissa Yle Areenassa. Ylen podcasteja on aiemmin julkaistu myös iTunesissa. Ylen radiokanavien suoria lähetyksiä voi seurata Areenasta eri laitteilla, myös mobiilisovelluksen kautta.