Yhtiön btob-suurasiakkuuksista vastaavaksi myyntijohtajaksi on nimitetty 12.6. alkaen Anne Rissanen, joka siirtyy A-lehtiin Helsingin OP Kiinteistökeskuksen myyntijohtajan paikalta. Btob-avainasiakkuuksista vastaavaksi myyntijohtajaksi on nimitetty 1.6. alkaen Päivi Vaipuro, joka on viimeksi työskennellyt Sanomassa myyntiryhmäpäällikön tehtävässä. Liiketoiminnan tuen ja kehityksen johtajaksi tulee Sanna Walden, joka siirtyy tehtävään A-lehtien SalesLabin johtajan paikalta. Uuden sisältöstudion o.t.o. johtajana toimii toistaiseksi A-lehtien btob-liiketoimintajohtaja Janne Pullinen.

Olemme kevään aikana tehneet hyvää työtä päivittäessämme btob-strategiaamme ja tavoitteenamme on tehdä btob:stä A-lehtien liiketoiminnan yksi strateginen kasvualue. Organisoidumme nyt asiakkaiden ympärille. Olen iloinen, että saamme joukkueemme vahvistukseksi myös Annen ja Päivin, jotka tuovat meille lisää digitaalista osaamista ja kokemusta myynnin johtamisesta sekä menestyksellisestä suurasiakastyöstä. Odotan innolla, että pääsemme aloittamaan heti elokuun alussa uudella organisaatiolla,” btob-liiketoimintajohtaja Janne Pullinen sanoo.