Koodiviidakon tietoturvavastaava Juha-Mikko Ahonen iloitsee kolmannelta osapuolelta saaduista tunnustuksista. ”Olemme saaneet riippumattomalta taholta vahvistuksen siitä, että toimintojemme kyberturvallisuus on vaaditulla tasolla. CSA-sertifikaatti myös todentaa, että sähköpostimarkkinointimme vastaa sitä mitä lupaamme, eli on hyvien tapojen ja lakien mukaista,” Ahonen kertoo.

CSA (Certified Senders Alliance) on saksalainen sertifiointijärjestelmä massasähköpostiviestintää käyttäville yrityksille ja yhteisöille. Ehtona sertifikaatin myöntämiselle on lähettäjän IP-osoitteen hyvämaineisuus ja laadukkuus. Kaikki sertifikaatin saaneet yritykset ovat luotettavia ja turvallisia sähköpostien lähettäjiä.

FINCSC (Finnish Cyber Security Certificate) on yrityksille ja yhteisöille luotu sertifiointijärjestelmä organisaation kyberturvallisuuden mittaamiseen ja osoittamiseen. Sertifikaatin saaminen on osoitus organisaation kyvystä huolehtia tietoturvasta ja tietosuojasta.