RadioMedian edunvalvontapäällikkö siirtyy työskentelemään Medialiiton elinkeinopoliittisen edunvalvonnan yksikköön. Hän palvelee jatkossa sekä RadioMediaa että Medialiittoa vastaten erityisesti radio- ja tv-alan edunvalvonnasta.

Järjestöjen yhteistyö alkaa edunvalvontapäällikkö Johanna Halkolan äitiyslomasijaisen rekrytoinnilla tänä keväänä. Halkola palaa perhevapaalta Medialiittoon järjestöjen yhteiseksi edunvalvontapäälliköksi.

”Radioalan edunvalvonnan haasteet ja rooli ovat koko ajan kasvaneet. Meille on tärkeää, että voimme luontevalla tavalla syventää yhteistyötämme ja vahvistaa sekä meidän että Medialiiton tarpeisiin vastaavaa toimintaa muuttuvassa mediamaailmassa”, RadioMedian toimitusjohtaja Stefan Möller sanoo.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että RadioMedia palaa koko yksityisen media-alan edunvalvontayhteistyöhön näin konkreettisella tavalla. Meillä on ollut hyvä yhteistyösuhde koko ajan. Tämä uudistus palvelee oivallisesti tavoitettamme kattaa media-ala edunvalvonnassamme mahdollisimman laajasti”, Medialiiton toimitusjohtaja Jukka Holmberg perustelee.

RadioMedia ja Medialiitto ovat sopineet myös kumppanuudesta Mediapäivä-tapahtumassa, joka pidetään tänä vuonna 14. marraskuuta Clarion Hotel Helsingissä.