– Tehokas ja vaikuttava viestintä on olennainen osa strategisella matkallamme elämänturvayhtiöksi. Olen erittäin tyytyväinen saadessani Annin ryhmäämme. Hänen vankka kokemuksensa monipuolisista ja vaativista viestinnän tehtävistä tuovat voimakasta päämäärätietoisuutta sekä energiaa ryhmämme viestintään, sanoo LähiTapiolan pääjohtaja Erkki Moisander.

– LähiTapiola on strategiansa kannalta muutosvaiheessa. Viestintä toteuttaa tätä muutosta tukemalla LähiTapiolan sisäisen identiteetin rakentumista, ulkoista mielikuvaa vahvistamalla sekä luomalla maaperää, jossa ennakoivat valinnat nousevat ihmisen elämänturvan keskiöön. Vaikuttavuuskeskeisyys on viestinnän ytimessä. Hyppään LähiTapiolan matkaan äärimmäisen iloisin mielin, toteaa Anni Hiekkanen.

Vaikuttavaa viestintää ovat Hiekkasen lisäksi tekemässä:
Kyösti Knuuttila, ulkoinen viestintä ja mediasuhteet
Suvi Vesterinen, talous- ja sijoittajaviestintä
Kaisa Eskola, digitaalinen viestintä
Johanna Reyes, sisäinen viestintä
Mari Nevanperä-Hyvönen, digitaalinen viestintä