”On todella innostavaa lähteä mukaan viestintätoimistoon, jonka tärkein palvelu on ajattelu. Tekirillä yhdistyvät strategia ja vaativa viestintä, mikä tarjoaa loistavat mahdollisuudet hyödyntää mediamaailmassa oppimiani taitoja. Tämä työ tuo minulle uusia haasteita ja näkökulmia. Päättäjille ja johtajille tulee tarjota suoraa faktaa rehellisesti eikä tehdä markkinasumutusta. Tässä kokemukseni uutismaailmasta auttaa viemään asioita eteenpäin”, Anu Kuistiala sanoo.

Tekirin toimitusjohtajan Mikko Hämeenniemen mukaan Kuistiala tuo erinomaista kokemusta mediasta ja yhteiskunnasta Tekirin nykyisten ja tulevien asiakkaiden käyttöön.

”Anulla on rautainen kokemus ja osaaminen mediasta. Pitkän ja menestyksekkään journalistisen uransa aikana hänelle on karttunut ainutlaatuinen ymmärrys ja näkemys mediakentästä ja yhteiskunnasta. Digitaalinen murros vaikuttaa kaikilla median osa-alueilla, ja Anu vahvistaa edelleen Tekirin osaamista tällä saralla. Olemme erittäin innoissamme, että Anu tuo osaamisensa meidän ja asiakkaidemme hyödyksi”, sanoo Hämeenniemi.

Kuistiala on toiminut MTV:n uutisissa mm. toimittajana, Moskovan kirjeenvaihtajana, ulkomaantoimituksen esimiehenä ja uutispäällikkönä, toimituspäällikkönä, MTV Uutisten päätoimittajana sekä viimeisimpänä Mediahub Helsingin sisältöjohtajana.

Tekir on vaativaan maineenhallintaan erikoistunut viestinnän konsulttiyritys. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli 2,5 miljoonaa euroa. Yhtiössä työskentelee 28 viestinnän ja liiketoiminnan asiantuntijaa. Tekirin neuvonantajina toimivat Tapani Mäkinen, Timo Laaninen ja Pia Pihlaja.