Inc.5000 Europe listaa vuosittain Euroopan nopeimmin kasvavat yksityiset osakeyhtiöt. Listauksessa yhtiön kasvun mittarina käytetään liikevaihdon kasvua viimeisen kolmen vuoden ajalta. Inc.5000 –listaus tehdään tänä vuonna kolmatta kertaa ja Koodiviidakko on sijoittunut listalle kahdesti, tänä vuonna sijalle 4573.

Nykyiset osakkaat perustivat Koodiviidakon vuonna 2005. Yhtiö on kasvanut nopeasti ja investoi erityisesti kansainvälisille markkinoille. Tällä hetkellä Koodiviidakolla on myyntitoimistoja Euroopan lisäksi myös Aasiassa ja Lähi-idässä. Yhtiöllä on yli 3.500 yritysasiakasta, mukana useita kansainvälisesti tunnettuja brändejä, kuten Avis, Bosch, Hertz, Ikea ja Mazda.

Koodiviidakko tarjoaa tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja kaikkiin digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin. Marketing Cloud ja PR Cloud -tuoteperheet sisältävät työkalut sisällönhallintaan, sähköpostimarkkinointiin, verkkokauppaan, lehdistötiedottamiseen, online-median ja sosiaalisen median seurantaan sekä markkinoinnin automaatioon. Kaikki tuotteet ovat Koodiviidakon kehittämiä ja suunniteltu yrityskäyttöön.

Yhtiö tarjoaa kaikki ratkaisunsa SaaS (Software as a Service) –palveluina. Työkalun lisäksi asiakas saa aina myös asiantuntevan tukitiimin palvelut sekä uusimmat tuotepäivitykset.

Yhtiö on menestynyt erinomaisesti myös muissa listauksissa ja kilpailuissa. Koodiviidakko on sijoittunut seitsemänä vuonna peräkkäin Suomen nopeimmin kasvavien teknologiayritysten joukkoon Deloitte Technology Fast 50 Finland –listalle. Yhtiö on yksi kansallisista finalisteista arvostetussa European Business Awards 2016/2017 –kilpailussa. Koodiviidakko on Tivi-lehden valitsema vuoden yritys 2016.