Yhtiö selkeyttää organisaatiotaan vastaamaan paremmin dataliiketoiminnan ja sisältömarkkinoinnin kasvuun.

Dingleä kahdeksan vuotta luotsannut Juho Jokinen ryhtyy vastaamaan Allerin Suomen konsernin B2B-liiketoiminnasta, johon Dinglekin kuuluu. B2B-liiketoiminnassa panostetaan nyt vahvasti kasvussa oleviin dataohjattuihin markkinointipalveluihin yhtiön strategian mukaisesti.

Lisäksi Allerin myyntijohtaja Hannaleena Koskinen (Director, B2B Sales) vastaa tästedes myös Dinglen B2B-myynnistä. Koskisen vastuulla on jatkossa molempien yhtiöiden B2B-myynnin vetäminen, myynnin strateginen kehittäminen ja synergian lisääminen asiakasyrityksille. Samassa yhteydessä Dinglen asiakkuuksista vastaavan tiimin johtoon on nimitetty Jasmiina Ojala (OTM, KTM) nimikkeellä Head of Accounts. Hänen vastuullaan on Dinglen seitsemän hengen asiakkuustiimi.

Jokisen johtamaan B2B-liiketoimintayksikköön kuuluvat uudistuksen myötä Dinglen liiketoiminta, Allerin Data & Digital Solutions -liiketoimintayksikkö, Allerin B2B-myynti sekä sisältömarkkinointitiimi Aller Ideas.

Kasvussa olevalle dataliiketoiminnalle on lisäksi perustettu oma Data & Digital Solutions -liiketoimintayksikkönsä, jota vetää liiketoimintajohtajaksi nimitetty Sami Lahtinen, Director of Data & Digital Solutions. Lahtinen toimi aiemmin Allerilla Head of Data Revenue -nimikkeellä.

Juho Jokinen ja Sami Lahtinen on nimitetty samalla Allerin johtoryhmään. Johtoryhmään nousee myös toiminnanohjauksesta ja kehityksestä vastaavaksi johtajaksi nimitetty Teemu Puurunen.

Allerin ja Dinglen 280 hengen työyhteisö tuottaa jatkossa entistä enemmän data- ja sisältömarkkinointipalveluja yhdessä. Nyt yhteisiin sisältöasiakkuuksiin kuuluu muun muassa Vaasan ja Ruokakesko. Allerin pitkän journalismi- ja sisältöosaamisen rinnalle on synnytetty kasvavat digi- ja datapalvelut. Tähän Dingle tuo erinomaisena lisänä oman markkinoinnin ja sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntemuksensa.

Aller Media Oy -konserniin kuuluvat Allerin lisäksi Dingle sekä Suomi24. Konsernin liikevaihto viime tilikaudella oli 42,2 MEUR.