Aller tiivistää myynnin myötä aikakauslehtiportfoliotaan ja keskittyy taloon jääviin tuotteisiin sekä digiliiketoimintaan. ”Allerilla investoimme nyt dataan ja digitaaliseen liiketoimintaan sekä suuriin aikakauslehtibrändeihimme. Kauppahinta mahdollistaa meillä uuden kehittämisen”, sanoo Allerin toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä.

Fitin nykyiseen toimitukseen kuuluu kolme henkilöä sekä päätoimittaja, jonka työpanos jakautuu Fitin ja toisen lehden välillä. Kolme toimitukseen kuuluvaa henkilöä siirtyvät liikkeenluovutuksen myötä Fokus Median työntekijöiksi. Päätoimittaja jatkaa Allerilla.

”Fit-lehti täydentää Fokus Median lehtiportfoliota erinomaisesti. Strategiamme on kustantaa laadukkaita erikoisaikakauslehtiä, johon Fit istuu hienosti”, sanoo Fokus Median toimitusjohtaja Tapani Pitzen. Fitillä on 148 000 lukijaa. Lehti ilmestyy sekä printissä että diginä.