Ekamarket.com on uuden ajan päivittäistavaroiden verkkokauppa, joka toimii ainoastaan verkossa. Tällä hetkellä markkinoilla on vain paikallisesti toimivia verkkoruokakauppoja, joiden toimitukset ovat rajoittuneet lähiseuduille tai suurimpiin asutuskeskittymiin. Ekamarket.com tuo palvelunsa kaikkien ulottuville, sillä toimituksia tehdään ympäri Suomen aina Hangosta Utsjoelle. ”Verkosta ostettavien päivittäistavaroiden suosio on nousussa. Haluamme palvella asiakkaita kaikkialla Suomessa”, kertoo Ekamarket.comin toimitusjohtaja Ville Kuusisto.

Ekamarket.com on ketjuista riippumaton vähittäiskaupan toimija. Se toimii yhteistyössä useiden suurten suomalaisten ja eurooppalaisten ruoka- ja päivittäistavaratukkujen kanssa, mikä takaa asiakkaalle laadukkaan valikoiman ja edullisen hintatason. Valikoimassa on valtaosaltaan kotimaisia tuotteita. Tällä hetkellä maahantuontia on Saksasta ja Puolasta. ”Haluamme täyttää nykypäivän hinta- ja laatutietoisen kuluttajan vaatimukset. Panostamme korkealaatuisiin tuotteisiin ja tarjoamme ne asiakkaalle edullisesti. Tuomme tuotteita Keski-Euroopan suurilta tukuilta ja siirrämme saamamme hintaedun suoraan asiakkaalle”, Kuusisto sanoo.

Ekamarket.comissa asiointi on vaivaton tapa tehdä päivittäisostoksia. Verkkoasioinnin ansiosta asiakas säästyy jonotukselta, ruuhkissa kulkemiselta sekä painavien kauppakassien kanniskelulta. Lyhyet toimitusajat varmistavat, että asiakas saa ostoksensa ajoissa. ”Meillä on tehokas ketju tuottajan, kauppiaan ja asiakkaan välillä. Toimitus sujuu niin ripeästi, että leipäkin on tuoretta asiakkaalle saapuessaan”, toimitusjohtaja Ville Kuusisto toteaa.

Ekamarket.comin omistaa suomalainen verkkokauppaoperaattori Megalon Finland Oy. Yhtiö on perustettu vuonna 2012 ja sen omistuksessa on useita verkkokauppoja, esimerkiksi urheiluvälineisiin erikoistunut Megalon Sport, korutarvikkeiden verkkokauppa Hopealanka.fi, kattotekniikan verkkokauppa Vesikourut.fi sekä koiratarvikkeiden verkkomyymälä HaukunPaikka. Megalon Finland Oy:n kotipaikka on Oulussa. Yhtiön taustalla on kokeneita verkkoliiketoiminnan osaajia ja yrittäjiä.

Lisätietoja
Ville Kuusisto
Toimitusjohtaja
www.ekamarket.com
Puh. 050 591 8723
Email: ville.kuusisto@megalon.fi