Hän on viimeksi työskennellyt Talouselämän väliaikaisena päätoimittajana, sitä ennen toimituspäällikkönä ja Sijoituselämä-osiosta vastaavana uutispäällikkönä. Hän on kirjoittanut työnsä ohella kaksi sijoittamisaiheista kirjaa.

”Emilia Kullaksen tärkeänä tehtävänä Talouselämässä on johtaa hieno sisältöbrändi kohti digitaalista tulevaisuutta ja rakentaa osaltaan Alma Talentin toimitusten yhteistyötä” sanoo Alma Talentin toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori .

”Talouselämä auttaa lukijoitaan ymmärtämään, mistä talouden ja yhteiskunnan muutoksessa on kysymys. Näinä aikoina laatujournalismin ja analyysin merkitys kasvaa, myös median digitaalisissa muodoissa”, sanoo Emilia Kullas .

”Lukija valitsee itse, missä muodossa ja milloin hän mediaa kuluttaa. Jatkossa Talouselämä palvelee entistä paremmin, kaikissa muodoissa”, Kullas jatkaa.

Emilia Kullas raportoi tehtävässään Juha-Petri Loimovuorelle.