Uusinta Lapin reittiään markkinoidakseen Germania järjestää suurimman sveitsiläisen matkanjärjestäjäpartnerinsa Glur Reisenin kanssa sveitsiläisille median ja matkatoimistojen edustajille tutustumismatkan Rovaniemelle. 8.–10.11. järjestettävän tutustumismatkan osallistujat lennätetään Zürichistä Rovaniemelle, missä he pääsevät tutustumaan Rovaniemen ja Ruka-Kuusamon alueisiin.

– Rovaniemi on meille erityinen, uniikki kohde ja pohjoisin lentokenttä, jolle lennämme. Meille on todella tärkeää ja hienoa päästä esittelemään kohdetta sveitsiläisille matkanjärjestäjille ja median edustajille ennen reittilentojen alkamista. Sveitsiläiset ovat hyvin luonnonläheisiä ja olemme varmoja, että he tulevat ihastumaan Suomeen, vakuuttaa Germanian kaupallinen johtaja Urs A. Pelizzoni.

Germania on varannut tutustumismatkalle kokonaisen 120-paikkaisen lentokoneen, jolla sveitsiläiset vieraat tuodaan Suomeen. Rovaniemellä Finpron Visit Finland -yksikkö ja Visit Rovaniemi järjestävät vieraille muun muassa kaupunkikierroksen sekä joulupukin tapaamisen. Ruka-Kuusamon alueella median ja matkailualan edustajat pääsevät kokeilemaan erilaisia talviaktiviteetteja.

Sveitsiläiselle lehdistölle ja matkatoimistovirkailijoille järjestettävä tutustumismatka on osa laajempaa kampanjaa, jonka tarkoituksena on tuoda uusi Rovaniemen reitti median, matkailuosaajien ja kuluttajien tietoisuuteen.

– Ruka-Kuusamon alue on erittäin iloinen Germanian, Glur Reisenin ja Visit Finlandin aloitteesta tuoda näin suuri joukko sveitsiläisiä matkanjärjestäjiä ja mediaa alueellemme. Sveitsi on yksi päämarkkina-alueistamme Euroopassa, ja suurella innolla toivotammekin heidät tervetulleiksi yhteen Suomen kauneimmista ja monipuolisimmista matkailukohteista, iloitsee Ruka-Kuusamon alueen kansainvälinen myyntijohtaja Kimmo Rautiainen.