Reutersin kuvapankkimateriaalit tulevat saataville suoraan Adoben editointiohjelmistoihin. Integraation ansiosta käyttäjät voivat tuoda käyttövapaita materiaaleja omiin luoviin töihinsä esimerkiksi Photoshop CC- tai Illustrator CC -ohjelmassa riippumatta yrityksen koosta ja muodosta.

”Suunnittelun ja tarinankerronnan välinen raja hämärtyy, minkä vuoksi dokumenttisisältöjä sovelletaan luoviin käyttötarkoituksiin. Olemmekin todella innoissamme yhteistyöstä Reutersin kanssa, sillä nyt voimme tarjota käyttäjillemme suuren määrän räätälöityä sisältöä eri tarkoituksiin, ja he pääsevät käyttämään materiaaleja suoraan Creative Cloud -sovellusten kautta,” kertoo Klara Lundquist, Adobe Creative Cloud Enterprisen Pohjoismaiden markkinointipäällikkö.

Creative Cloudin jäsenyyden ja Adobe Stockiin tuotujen Reutersin arkistomateriaalien myötä käyttäjillä on pääsy yli 60 miljoonaan käyttövapaaseen kuvaan, illustraatioon, grafiikkakuvaan, 3D-sisältöön ja valmiiseen pohjaan.

Kumppanuus tuo Adoben käyttäjien nähtäväksi ja käytettäväksi kaikki Reutersin kuvat ja videon mukaan lukien:

Reutersin yli 12 miljoonaa arkistokuvaa. Kokoelma kasvaa tuhansilla kuvilla päivittäin.
Reutersin videosisällöt kattavat merkittävimmät tapahtumat ympäri maailmaa; mukaan lukien Reutersin uniikki, historiallisten uutisvideoiden kokoelma, joka kattaa yli miljoona videopätkää.
Reutersin sisällöt integroidaan Adobe Stockiin arviolta vuoden 2017 puolivälin jälkeen.