Työeläkevakuutusyhtiö Varman yrittäjäasiakkaille suunnattu Varma-julkaisu voitti Ozzie-palkinnon asiakasjulkaisujen Redesign-sarjassa. Varma-julkaisu (www.varmalehti.fi) ilmestyy printtinä suomeksi sekä digitaalisena suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Teräsyhtiö Outokummun verkkopalvelu #choosestainless (www.choosestainless.outokumpu.com) sai kaksi kunniamainintaa, toisen asiakasjulkaisujen Eddies Digital Website -sarjassa ja toisen Ozzies Digital Standalone Digital Magazine -sarjassa.

Kilpailun voittajat julkistettiin New Yorkissa maanantaina 31. lokakuuta.

”Olemme iloisia ja ylpeitä asiakkaidemme saamista tunnustuksista. Tästä on hyvä jatkaa asiakkaille tehtävää monipuolista ja palkitsevaa sisältötyötä”, sanoo liiketoimintajohtaja Tanja Piipponen Fokus Media Finlandista.

Fokus Media Finland kustantaa harrastus- ja asiakaslehtiä sekä suunnittelee ja tuottaa monikanavaisia sisältömarkkinoinnin ratkaisuja. Fokuksen sisältömarkkinoinnin yksikkö syntyi, kun Fokus osti syyskuussa Sanomalta Head Office Finlandin sisältömarkkinoinnin liiketoiminnan.