ViidakkoMonitor on ainoa täysin suomalainen mediaseurantapalvelu. Se syntyi nykyisessä muodossaan tammikuussa 2016, kun Suomen johtava sosiaalisen median seurantapalvelu SomeMonitor ja mediaseuranta NewsEngine yhdistettiin. Sulautuessaan nämä palvelut muodostivat Suomen kattavimman ja käyttäjäystävällisimmän mediaseurantapalvelun, jonka suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon käytettävyyden helppous ja ketteryys. Tämä näkyy esimerkiksi erilaisten seurantojen luomisen nopeudessa sekä visuaalisissa raporteissa, jotka voi tilata myös sähköpostiiin.

Uudistuneet palvelut on otettu hyvin vastaan niin Suomessa kuin ulkomaillakin. LianaMonitor julkaistiin Dubaissa ja Lähi-Idässä keväällä 2016. Vuoden 2016 aikana palvelu julkaistaan vielä Saksassa sekä Hongkongissa.

“LianaMonitor on sekä tekniikaltaan että käytettävyydeltään markkinoiden kokonaisvaltaisimpia ja helppokäyttöisimpiä ratkaisuja”, kertoo Koodiviidakon toimitusjohtaja Samuli Tursas.

Palvelun ydinidea on tarjota yrityksille mahdollisuus seurata reaaliaikaisesti keskustelua mediassa sekä reagoida siihen nopeasti. LianaMonitor tukee myös markkinoinnin ja viestinnän suunnittelua mahdollistamalla trendien ja viestien vaikuttavuuden ketterän seurannan ja raportoinnin. ViidakkoMonitor toimii myös yhdessä lehdistötiedotteiden jakelupalvelujen kanssa. Sen avulla voi lehdistötiedotteiden vaikutusta seurata lähetyshetkestä alkaen.

Koodiviidakko on viime vuosina panostanut voimakkaasti kotimaan markkinoiden lisäksi vientiin. Yrityksen palveluita käytetään jo yli 30 maassa ja asiakkaita palvellaan kuudessa maassa.