Web-analyytikkona ja SEO-konsulttina Tulos Helsingissä viimeiset 1,5 vuotta työskennellyt Jyri Vuorinen aloittaa OIKIO Digital Performance Agency Oy:n palveluksessa 3. lokakuuta.

Ennen Tulos Helsinkiä Jyri Vuorinen työskenteli Estime Oy:ssä ja myöhemmin Descom Oy:n Online marketing & analytics -yksikössä konsulttina ja yksikön web-analytiikan kompetenssivastaavana. Jyri on myös vastannut F-Musiikin markkinoinnista ja verkkokaupan kehitystyöstä ennen konsulttiuraansa.

OIKIO Digital Performance Agency Oy on kokeneiden digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden muodostama toimisto. OIKIO haastaa toimistojen perinteisiä palvelumalleja ja rakentaa asiakkailleen digitaalisen markkinoinnin kyvykkyyksiä. OIKIO keskittyy web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin, konversio-optimointiin, markkinoinnin teknologioihin ja digitaalisen mainonnan optimointiin.