Akseli Matila on nimitetty Sales Development Manageriksi 7.3.2016 alkaen. Matila vastaa osaltaan Koodiviidakon Marketing Cloud -tiimin myynnin tuesta ja kehittämisestä.

Mikko Niskanen on nimitetty Account Manageriksi 14.3.2016. Niskanen vastaa osaltaan Marketing Cloud -tuoteperheen myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä. Niskanen on aikaisemmin työskennellyt Elisa Oyj:llä yritysasiakasmyynnissä.

Toni Punkkinen on nimitetty Sales Development Manageriksi 15.5.2016 alkaen. Punkkinen vastaa osaltaan Koodiviidakon Marketing Cloud -tiimin myynnin tuesta ja kehittämisestä.

Tommi Hakkarainen on nimitetty Account Manageriksi 1.8.2016 alkaen. Hakkarainen vastaa osaltaan Marketing Cloud -tuoteperheen myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä. Hakkarainen on aikaisemmin työskennellyt Oulun Yliopistolla.

Sami Ruotsalainen on nimitetty Account Manageriksi 1.8.2016 alkaen. Ruotsalainen vastaa osaltaan Marketing Cloud -tuoteperheen myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä. Ruotsalainen on aikaisemmin työskennellyt Life Finland Oy:llä myyntitehtävissä.

www.koodiviidakko.fi