Uuteen tehtäväänsä Koskinen siirtyy Aller Median Markkinointipalvelujen myynnin vetäjän tehtävistä. Hänellä on lähes 15 vuoden kokemus asiakkuusmarkkinoinnista, monikanavaisista dataratkaisuista ja vaativasta ratkaisumyynnistä. Koskinen on työskennellyt aiemmin muun muassa Fonectan myyntijohtajana sekä Postin Markkinointipalvelussa, Alma Medialla ja Bisnodella asiakkuusjohtajana.

”Kasvumme tulee sisältömarkkinoinnista, natiivimainonnasta ja databisneksestä. Ainutlaatuiseen datakyvykkyyteen perustuva Rikastamo on ollut Allerille myyntimenestys. Hannaleenan tiimillä on homma hallussa. Hienoa antaa hänelle lisää vastuuta ja vahvistaa johtoryhmäämme”, kertoo Aller Median toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä.

Viime keväänä Aller Median lanseeraama Rikastamo tarjoaa markkinoinnin ammattilaisten ja liiketoiminnan kehittäjien käyttöön yhdistelmän rikastettuja kohderyhmiä, reaaliaikaista ostokiinnostusdataa ja ennennäkemättömän syvää ihmisymmärrystä.

”Olemme Rikastamon avulla pystyneet tuottamaan asiakkaillemme mitattavaa liiketoimintahyötyä. Monet asiakkaat ovat kiitelleet Rikastamon datan tuomaa buustia liiketoimintaansa. Uudessa tehtävässäni pyrinkin vahvistamaan entisestään lisäarvon tuottamista asiakkaillemme”, sanoo Koskinen.

”Rikastamo käyttö mahdollisti meille suurten massojen kuluttajaryhmien testaamisen ja tunnistamisen siten, että saatoimme teroittaa mainosviestimme oikein jokaiselle kohderyhmälle. Digitaalisen autokaupan Caara.fi lanseerauksen ensimmäinen vaihe ja Rikastamon kuluttajapohjaisen tiedon hyödyntäminen toivat meille liiketoiminnan polttoainetta siinä määrin, että voimme nyt hyvillä mielin painaa kaasua”, jatkaa VV-Autotalojen markkinointipäällikkö Piero Silvani.

Aller Median yritysmyynnin Aleksi Rautakorpi ja KTM Sirpa Toivoniemi nimitetään Chief Sales Officer -tehtäviin. Rautakorvella on vajaan kymmenen vuoden työkokemus datapohjaisesta ratkaisu- ja mediamyynnistä Fonectalta ja Sanomilta. Toivoniemi on työskennellyt ratkaisu- ja mediamyynnin tehtävissä yli kymmenen vuotta Allerilla ja Sanomilla. B2B-markkinointipäälliköksi nimitetään KTM Petra Marttila. Marttila vastaa tehtävässään yritysliiketoiminnan lisäksi myös kuluttajaliiketoiminnan markkinoinnista. Koskinen aloitti uudessa tehtävässään elokuun alussa. Muut nimitykset astuvat voimaan 1.9.2016.