Magnusson on aiemmin toiminut Alma Talentiin kuuluvan Objektvision Ab:n toimitusjohtajana vuodesta 2010 ja hän jatkaa toistaiseksi myös tämän tehtävän hoitamista. Tätä ennen Magnusson on toiminut pitkään Eniro Ab:lla erilaisissa myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen tehtävissä.

– Ulf Magnusson on digitaalisen median pioneeri ja hän on tehnyt erittäin tuloksekasta työtä Objektvisionissa. Uskon, että hän on oikea henkilö viemään Ruotsin medialiiketoimintaa uuteen vaiheeseen, kehittämään myyntiä ja integroimaan Talentum Sweden Alma Mediaan, sanoo Juha-Petri Loimovuori, Alma Talentin toimitusjohtaja.

– Uskon, että Talentum Swedenillä on erittäin hyvät mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä tästä eteenpäin ottaen huomioon henkilöstömme ensiluokkainen ammattitaito ja yhtiömme vahvat brändit, Ulf Magnusson, Talentum Swedenin uusi toimitusjohtaja sanoo.