”Omistuksemme on pysynyt samana vuodesta 2009, jolloin ostimme Smoyn Bonnierilta, ja nyt oli aika miettiä yrityksen kehittämistä edelleen. Halusimme varmistaa hyvässä yhteisymmärryksessä osakkaiden kesken sen, että meillä on tulevaisuudessa mahdollisuus laajentaa Smoyn omistuspohjaa ja sitouttaa tarvittaessa uusia asiantuntijoita mukaan yrityksen kehittämiseen,” kertoo Maria Blomberg yhtiön tiedotteessa.

”Olemme kannattava, perinteikäs mainostoimisto, ja olemme pystyneet vastaamaan hyvin tämän päivän laaja-alaiseen digi- ja mainostoimistokysyntään. Muun muassa erikoisosaamiseemme kuuluvista asiakkuusmarkkinointiin liittyvistä asioista on muutamassa vuodessa tullut aiheita, joista kaikki alalla puhuvat. Smoyssa asiakkuusmarkkinointia eri muodoissaan on suunniteltu jo yrityksen perustamisesta alkaen eli 35 vuotta. Asiakasymmärrystä ja digitaalisten kanavien hyödyntämistä tulemme kehittämään myös jatkossa.”