-Etsimme jatkuvasti uusia liikenteenlähteitä ja näkyvyyttä sivustoillemme, jotta kävijäprofiili pysyisi monipuolisena ja riippuvuus Facebookista liikenteenlähteenä mahdollisimman pienenä. MSN.fi:n yli miljoona kävijää edustavat kattavasti eri ikäryhmiä ja täydentävät Voice.fi:n profiilia juuri oikeasta kohdasta, sanoo Bauer Median Head of Digital & Creative Mika Sallinen.

Myös Microsoftin puolella ollaan tyytyväisiä yhteistyöhön.

-MSN.fi-sivuston ytimen muodostaa laaja ja ajankohtainen valikoima uutis-, viihde- ja lifestylesisältöjä eri mediataloilta ja sisällöntuottajilta. Yhteistyö Bauer Median kanssa täydentää MSN.fi:n tarjontaa viihteen ja lifestylen osalta erinomaisesti, kommentoi Suomen MSN-toiminnoista vastaava Jaakko Saini Microsoftilta.

Suomen suurin radiotalo Bauer Media panostaa menestyvien radiokanavien lisäksi myös vahvasti digitaaliseen sisältöön, ja tavoite on kasvattaa digitaalista portfoliota. Bauer Media etsiikin jatkuvasti uusia kumppanuuksia ja mahdollisuuksia kasvattaa digitaalisia tuotteita.