Lisensoitujen kirjojen ja lehtien johtava julkaisija Egmont Publishing julkaisee DreamWorks Animationin tulevaan Trolls-elokuvaan liittyviä kirjoja ja lehtiä kaikissa maissa, joissa se toimii, mukaan luettuna Iso-Britannia, saksankielinen Eurooppa, Pohjoismaat ja Puola, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Shrekin tekijöiltä ilmestyy vuoden nerokkain, hauskin ja räävittömin animaatiokomedia, Dream Worksin Trolls. Elokuvassa loikataan värikkääseen ja ihmeelliseen maailmaan, jossa asuu riemastuttavan ikimuistettavia hahmoja. Tarinan keskipisteessä ovat ylioptimistiset trollit, joita laulattaa jatkuvasti, sekä koomisen pessimistiset bergensit, jotka ovat onnellisia vain syötyään trolleja.

Trollit on alun perin luotu Tanskassa 1960-luvulla. 

Egmont Publishingin kansainvälinen lisenssienhallintatiimi vastaa suhteista kaikkiin kansainvälisiin lisenssinhaltijoihin Egmontin toiminta-alueilla. Tiimi hankkii uusia kansainvälisiä julkaisuoikeuksia ja huolehtii lisensoitujen tuotteiden kansainvälisestä levityksestä. Tiimi hoitaa myös kansainvälisten tekijänoikeuksien vientiä ja myyntiä sekä luo markkinointistrategian.

Suomen Egmont Kustannus Oy Ab julkaisee Trolls-elokuvaan liittyviä väritys- ja puuhakirjoja lokakuusta alkaen. Trolls-lastenlehteä aletaan julkaista vuoden 2017 alussa.