Tukholmassa ja Göteborgissa konttoreitaan pitävä OTW on sisältömarkkinointiyritys, joka tuottaa muun muassa useita ruotsalaisia aikakauslehtiä ja TV-ohjelmia. OTW:n käsialaa ovat muun muassa lentoyhtiö SAS:n asiakaslehti Scandinavian Traveler sekä suosittu TV4:n Sommar med Ernst -lifestyleohjelma.

OTW:n asiakkaisiin kuuluvat muun muassa ruotsalainen huonekalujätti Ikea ja pankkikonserni Nordea.

Yrityskaupasta huolimatta OTW jatkaa liiketoimintaansa omalla brändillään ja erillisenä yksikkönä olemassa olevissa toimipaikoissaan. OTW:n toimitusjohtaja Anders Rask ja muu johto sekä työntekijät jatkavat työtehtävissään nykyisten sopimusten mukaan.

Aller Media osti jo vuonna 2014 ruotsalaisen Make Your Mark -sisältömarkkinointiyrityksen sekä kahdesta asiakasjulkaisutalosta, Datagraf Communications ja DG Media, koostuvan tanskalaisen Datagraf Group -konsernin. Suomen Aller Media perusti oman sisältömarkkinointiyksikkönsä myös vuonna 2014 ja osti samana syksynä tytäryhtiön, sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Dinglen.