Göteborgissa pääkonttoriaan pitävällä Stampenilla on aikaa kesäkuun 20. päivään saada yrityssaneeraus läpi tai muutoin yhtiö menee konkurssiin. Stampenin 26 osakkuusyhtiöstä 16 vaatii rahoituksen uudelleenjärjestelyä. Niissä työskentelee 2500 henkilöä, yhtiö kertoo.

Stampenin liikevaihto oli viime vuonna 3,3 miljardia kruunua eli 354 miljoonaa euroa. Edellisenä vuonna liikevaihto oli 4,531 miljardia kruunua eli 483 miljoonaa euroa. Tulos on ollut tappiollinen. Yhtiön velka on 1,2 miljardia kruunua.

Yhtiön lehtiä ovat Göteborgs-Posten, Adapt Adx, Bohusläningen, Bröllopstorget, Devote, Djungeltrumman, Familjeliv, Familieprat, Falkenbergs Posten, Göteborgs-Posten, Björklövet, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Halmstad 7 dagar, Havsbandet, Minnesota, mktmedia, OTW, Rodeo, Trollhättan 7 dagar, TTELA, Uddevalla 7 dagar, Varbergs Posten, V-TAB, VTD, Vänersborgaren, Wallstreet Media, Modern Women Media, Nouw, Strömstads Tidning.