Amerikkalaisen CNN-kanavan videosisällöt ja livetuotannot ovat saatavilla HSTV:ssä ja ISTV:ssä.

”CNN:n sisältö on mielenkiintoista ja maailmanlaajuisesti kattavaa. On hienoa saada CNN kumppaniksemme erityisesti nyt, kun edessä on todella kiinnostavat Yhdysvaltain presidentinvaalit”, Ilta-Sanomien vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja toteaa.

”CNN:n sisältöjen avulla pystymme tarjoamaan lukijoillemme ja katsojillemme erinomaisen ja kattavan näkymän USA:n presidentinvaaleihin. Käytettävissämme on videokoosteita ja analyysejä ehdokkaiden väittelyistä sekä myös livesisältöä”, vastaava päätoimittaja Kaius Niemi Helsingin Sanomista kertoo.

Yhdysvaltain presidentinvaalien lisäksi tarjolla on runsaasti myös muuta sisältöä CNN laajasta tarjonnasta. Myös äkillisistä uutistapahtumista saadaan CNN:n kautta liveseurantaa entistä kattavammin.

CNN:llä on yli 1 100 kumppanimediaa ympäri maailmaa. Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat ovat verkoston ensimmäisiä kumppaneita Suomessa.