Johanna Lahti on työskennellyt Me Naisten päätoimittajana vuodesta 2012. Sitä ennen hän oli lehdessä toimituspäällikkö. Ennen siirtymistään Me Naisiin Lahti oli pitkään Ilta-Sanomissa, muun muassa viihdetoimituksen, viikonvaihdeliitteen ja tv-lehden esimiehenä, Lontoon-kirjeenvaihtajana ja ulkomaantoimittajana. Koulutukseltaan Lahti on filosofian maisteri. Hän jatkaa Sanoma Lifestylen johtajan tehtävän ohella toistaiseksi Me Naisten päätoimittajana.

”Monipuoliset lifestylebrändimme kasvavat ja kehittyvät jatkuvasti. Tekemisemme ytimessä ovat jatkossakin monikanavaiset ja yhteisölliset lifestylesisällöt, joita tehdään suomalaisille naisille, perheille ja 55-plussille”, Johanna Lahti sanoo.

Sanoma Lifestyle on markkinajohtaja kaikissa kolmessa ydinkohderyhmässään. Brändien monikanavaistaminen ja entistä monipuolisempi kaupallistaminen antaa kohderyhmille tilaisuuden viihtyä lifestyletuotteiden parissa jatkuvasti – ei vain kerran kuussa tai viikossa.

”Tavoitteenamme on olla maan tavoittavin lifestyletalo ja alan ehdoton edelläkävijä. Johanna Lahti on sisältöjen huippuammattilaisena paras tekijä tähän työhön”, kommentoi Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pia Kalsta.